Omruilen
Het aanmelden van een omruiling dient binnen 14 dagen te geschieden, dit kan via de mail. Het artikel dient in de orginele verpakking met een (kopie) van de pakbon opgestuurd te worden naar ons. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor omruilingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. De retourneer kosten dienen zelf bij de pakketdienst te worden voldaan. Daarnaast dienen er nieuwe verzendkosten te worden overgemaakt naar ons op rekeningnummer: NL70 INGB 0007 1884 00 t.a.v. MEESCO. Deze kosten bedragen € 6,95 voor pakketten binnen Nederland en België en € 3,95 voor een brievenbuspakket binnen Nederland. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling.

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet omruilen. Je kunt over een vraag betreft de omruiling vooraf contact met ons opnemen via info@meesenco.nl. Aansprakenlijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant.

LET OP: de telefoon hoesjes worden speciaal op maat gemaakt voor jou als klant. Hierdoor kan er geen aanspraak worden gemaakt op een retour of omruiling.

Omruilingsadres (LET OP, NIEUW ADRES):
MEES&CO
Goudenregenstraat 24
2201NL Noordwijk

Retourneren
Het aanmelden van een retour dient binnen 14 dagen te geschieden. Het retourformulier kan hier gedownload worden: 
http://bit.ly/2mfoqpj

Het artikel dient in de orginele verpakking met een (kopie) van de pakbon opgestuurd te worden. Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvang je een bericht! Wij streven ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 3 werkdagen na verwerking te voldoen.

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. Je kunt over een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@meesenco.nl. Verzendkosten en aansprakenlijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, storten wij het aankoop bedrag terug op de rekening. 

LET OP: de telefoon hoesjes worden speciaal op maat gemaakt voor jou als klant. Hierdoor kan er geen aanspraak worden gemaakt op een retour of omruiling.

Retouradres (LET OP, NIEUW ADRES):
MEES&CO
Goudenregenstraat 24
2201NL Noordwijk

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! MEES&CO is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

© 2018 - 2021 VERPLEEG&CO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel